lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kotiin paluu

Viimeinen viikko ja kotiin paluu


Viimeisellä viikolla meillä oli asiakaspalvelua ja teimme asiakkaita ja kun niitä ei ollut niin kampauksia. sitten viimeisenä päivänä vibeke palkitsi meidät niin, että saimme värjätä toistemme hiukset ja antoi tuote palkinnot kaikille.
Tässä on kuvaa nooran hiuksista , johon tehtiin vaaleanpunainen sävy.


Tässä on kuvaa hääkampauksesta.



Sitten otin kuvia koululta. Tässä on meidän/hius-alan rakennus.


Ja tästä käytävältä näkee muitten alojen rakennuksia. Ihan meidän viereinen rakennus oikealla puolella on maskeeraajien.


Sitten kuvaa kanttiinista ja kanttiinista ostetusta pizzasta.


Kuvaa koulumatkalta, aika saman näköistä kuin suomessa, mutta erillaisia puita ja tässä näkyy kuinka pieni kävelytie on ja viereinen pyöräilytie on tosi iso, niinkuin meillä suomessa kävelytiet.


Kuvaa kiharalaineista.



Lauantai aamuna oli sitten lähtö ja tässä on viimeiset kuvat kämpältä. 
Tässä on myös minun tuotepalkinnostakin kuva.


Viimeisiä kuvia asuntolalta.


Junalippua, joka oli 39e per naama. Eli ei kovin halpaa kulkea tanskassa. Koska tämä matka oli odensesta kööppenhaminaan. Sitten on lentokentän grilliateriasta kuva.


Reippaita kotiin lähtiöitä hakein fiiliksin.



Kööpenhaminan lentokenttä oli todella iso, ja ihmisiä löytyii paaaljon enemmän kuin helsingin asemalta, koska heillä alkoi pääsiäisloma. 


Kuvia vielä meidän portilta ennen lähtöä.


Ja viimeiset kuvat Tanskan puolelta lentokoneesta.


Ja suomen puolelta kuvaa!


Kotiinpaluu matka oli nopea ja sujui turvallisesti. Matka oli meille hyvin kasvattava ja opimme hyviä vinkkejä koulustakin. Ystäviä saatiin ja haikeilla fiiliksillä lähdettiin, mutta kaikki onneksi ihan mielellään koska jokaisella oli jo kova koti-ikävä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti